BMXProtect.nl is onderdeel van World Of BMX.nl


Wie kent er inmiddels BMXTrofee.nl of Terra-Cotta Sportprijzen niet in de BMX-Wereld?
Als vroegere pioneers in de BMX-wereld (sinds 1983) leveren wij meer dan alleen trofeeën, awards, medailles etc. 
Ons assortiment is groter dan u denkt! 
Wij bieden een zeer compleet pakket voor de vereniging maar ook voor de BMX-er. 
Daarom hebben we nu alles samengebracht onder één naam:

 


Met deze enorme uitbreiding van ons assortiment bieden we BMX-verenigingen een kans, om een meer dan hoge kwaliteit van professionaliteit uit te stralen naar het publiek en liefhebbers. Maar zeker niet onbelangrijk; ook naar uw sponsoren. 
Van een complete prijsuitreiking voor uw evenement tot een vlag, reclamebord of banner langs de baan. 
Daarnaast kunnen we ook uw rijders op en top aankleden met clubkleding in uw unieke ontwerp en clubkleuren. Hierin hebben we zelfs een uniek concept ontwikkeld dat binnenkort gelanceerd wordt; uw leden bestellen direct via een persoonlijke login en wij verwerken en verzenden de clubkleding 

Bekijk hieronder onze verschillende website's met alle mogelijkheden die wij jullie als vereniging en rijder kunnen bieden.

 

BMXTrofee.nl

Great Winners, Awesome Trophies!
De mooiste trofeeën voor de scherpste prijzen.

BMXReclame.nl

Alle denkbare uitingen langs de BMX-baan
voor uw sponsoren zoals vlaggen, banners, reclameborden etc.

BMXClubshirt.nl

Wij ontwerpen, drukken en verzenden Clubshirts voor iedere vereniging!

BMXTrofee.nl levert niet zomaar uw trofeeën. Wij stallen ze voor u uit en reiken de trofeeën aan bij de prijsuitreiking. Het enige waar u als vereniging voor moet zorgen, zijn een paar enthousiaste medewerkers die de winnaars met het behalen van hun mooie trofee willen feliciteren! Onze professionele aanpak zal u zeker niet ontgaan zijn bij andere wedstrijden!
Wij leveren uw reclame-uitingen langs de baan in full-color topkwaliteit. Van vlaggen, finishvlaggen, reclameborden en banners tot stickers, toegangsbandjes, flyers en posters. Wij hebben het allemaal in huis! Aanlevering van een logo is genoeg om onze ontwerpers aan het werk te zetten met frisse designs. Na uw goedkeuring drukken, verwerken en leveren we de bestelde reclame-artikelen.
BMX Clubshirt.nl lanceert een unieke service! Als vereniging ontvangt u een unieke login voor ieder lid waarmee een beveiligde toegang wordt gegeven tot de speciale bestelpagina van úw vereniging. Zo kunnen uw leden online clubkleding bestellen en wij verzorgen het hele traject van verwerking, bedrukking tot levering naar uw leden.