Foto

- Bestel zonder account.
Op onze website heb je alle vrijheid om gewoon rond te winkelen zonder een account aan te maken. Je kunt vrijblijvend produkten in uw mandje plaatsen en verwijderen. Nadat je je keuze hebt gemaakt zie je in je mandje het subtotaal van je bestelling en kun je hierna in een paar stappen je bestelling definitief plaatsen. Je ziet het! Wij zijn transparant in het tonen van alle prijzen zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

- Levertijd: 2-4 dagen
Wij hanteren een standaard levertijd van 2-4 werkdagen. Na het plaatsen van je bestelling, bestellen wij de artikelen direct bij de importeur/leverancier. In enkele gevallen hebben we het artikel op voorraad en sturen wij deze direct af. In alle andere gevallen heb jij je bestelling in enkele werkdagen in huis. Indien er een probleem is met je artikel(en) dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

- Alles inclusief BTW
Zoals eerder gezegd; wij hebben geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

 

VANAF NU KUN JE OP AFSPRAAK de nieuwe collectie van 100% altijd ff komen voelen, proeven en vooral passen! Wij hebben de meest populaire 100% helmen, broeken, handschoenen en shirts om te passen. Maak een afspraak per mail voordat je langskomt: